top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 
Emco Controls A/S
Høgevej 6
DK- 3400 Hillerød
Denmark

Phone +45 4576 94 00
Fax +45 4576 94 01
emco@emco.dk

Emco Controls A/S receives the Gazelle award from the leading Danish business newspaper Borsen in recognition of being one of Denmark's fastest growing companies.

 

    

 

 

Firmaprofil

Velkommen til EMCO Controls A/S
EMCO Controls er et dansk instrumentfirma.Vores nye produktionsfaciliteter ligger i Hillerød nær København. I Hillerød har vi samlet salgsfunktionen og produktionen under ét tag. Hos EMCO Controls arbejder veluddannede medarbejdere med mange års erfaring inden for mekanisk instrumentering. EMCO Controls blev etableret helt tilbage i 1966 og har lige fra begyndelsen opnået stor anerkendelse for sin produktion af procesudstyr og primærelementer til flow udstyr.
Udvikling
Design og udvikling af vort udstyr baserer sig på anerkendte, internationale standarder incl. EN, ISO, DIN og ASME. Vi anvender den nyeste version af Autodesk Inventor med 3 D samt computer-programmer fremstillet af vore egne ingeniører.
Vort udstyr fremstilles i henhold til EU trykbeholderdirektivet (PED) 97/23 EC og CE mærkes, såfremt proceskonditionerne kræver det.
Vi stræber tilstadighed efter at fremstille kvalitetsfølere samt at forny designet efter ønsker fra vore kunder.
Produktion
           
Vi lagerfører grundmaterialer med sporbare materiale certifikater i henhold til EN 10204 — 3.1.Vore CNC-styrede dreje- og fræsemaskiner er udstyret med CAM.Vore svejsninger er baserede på WPAR (Welding Procedure Approval Record) i henhold til EN 288 eller ASME IX.Vore svejsere er certificerede i henhold til EN 287 og ASME IX standarder.Udglødning (PWHT) Post Weld Heat Treatment udføres såfremt det kræves pga materialekvalitet eller tykkelse.
Udstyret kan udsættes for ikke destruktiv undersøgelse NDE i henhold til EN eller ASME standarder.Varmebehandling foregår i henhold til NACE MR-01-75.
Kvalitetssikring
Der er implementeret et kvalitetssikringssystem i henhold til ISO 9001-2000, således at fremstilling foregår i henhold til internationale standarder, efter ønsker fra vore kunder samt EMCO Controls.
Kundesegment.
  • Kraftværker ( konventionelle), atomkraftværker, forbrændingsanstalter.
  • Offshore
  • Raffinaderier
  • Pharmaceutisk industri
  • Kemisk industri
  • Skibsværfter
  • Fødevareindustri
Henrik Lisberg 
Copyright © EMCO Controls A/S - All Rights Reserved.

SEO & CMS System.

HTML5 | CSS3