top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 
Emco Controls A/S
Høgevej 6
DK- 3400 Hillerød
Denmark

Phone +45 4576 94 00
Fax +45 4576 94 01
emco@emco.dk

Emco Controls A/S receives the Gazelle award from the leading Danish business newspaper Borsen in recognition of being one of Denmark's fastest growing companies.

 

    

 

 

Produktionsplanlægger/ indkøber

 
    
    
Vil du være en del af et internationalt og dynamisk miljø, hvor den ene dag sjældent ligner den anden? Er du god til at holde hovedet koldt og have overblik selv i hektiske perioder? Trives du med mangeartede og alsidige opgaver? Og er du desuden stærk i teknisk konstruktion?
 
I så fald kan du være den rette til vores ledige stilling som produktionsplanlægger samt indkøber.
 
Jobbet
     
Stillingen består af såvel produktionsplanlægning som indkøb af råmateriale samt koordinering af dette, så vores ordrer får et godt flow gennem virksomheden og kan leveres til aftalt tid. Du bliver samlingspunktet som sørger for at samle alle løse ender fra salg over teknisk afdeling til produktion.
 
Dine hovedsagelige arbejdsopgaver vil være:
-Udarbejde kundespecifikke produktionsplaner i vores ERP system Monitor. Du vil naturligvis få en grundig oplæring i programmet, hvis du ikke har erfaring fra det tidligere.
-Koordinere og tilrettelægge produktionsprocesser samt replanlægge i samarbejde med vores produktionschef
-Vurdere kapacitet og planlægge herefter
-Ansvar for og styring af indkøb af råvarer
-Tæt kontakt med leverandører og indgåelse af leverandøraftaler
 
Din profil
       
Som person er du kendetegnet ved at være på forkant, du elsker at planlægge og at have styr på detaljerne. Du er vedholdende, engageret og tager ansvar for dine opgaver.
 
Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse som produktionsingeniør, maskinmester, produktionsteknolog eller lignende. Alternativt, erfaring fra en ordreproducerende virksomhed i en lignende stilling. Det er yderligere kvalificerende, hvis du dertil har erfaring fra maskinproduktion.
 
Du vil fungere som bindeled mellem salg og produktion samt have tæt kontakt både eksternt og internt i virksomheden og specielt med vores tekniske afdeling. Vi ser det derfor som en stor fordel, hvis du er serviceminded og god til at kommunikere med såvel kollegaer som kunder og leverandører.
 
 Vi tilbyder dig
      
Vi er en familievirksomhed, hvor der er meget kort fra lav til høj. Der er derfor gode muligheder for at få stor indflydelse på din egen hverdag og virksomhedens udvikling. Vi lægger vægt på en positiv og humoristisk omgangstone, hvor vi hjælper hinanden. 
Udover det tilbyder vi:
-Masser af udfordringer og mulighed for personligt ansvar
-Spændende og krævende arbejdsopgaver, hvor du selv kan vise initiativ og få indflydelse
-Masser af muligheder for at påvirke udviklingen af din arbejdsplads
-En spændende arbejdsplads, hvor den ene dag sjældent ligner den næste
-Et uformelt arbejdsmiljø med motiverede og kompetente kolleger
Vi tilbyder gode arbejdsforhold og løn efter kvalifikationer. Derudover har vi naturligvis frokostordning, frugt, kaffe, pensionsaftale, firmaarrangementer, flexordning, sundhedsforsikring og ikke mindst en behagelig arbejdsplads med godt humør.
Er du interesseret?
Hvis beskrivelsen passer på dig, må du meget gerne sende ansøgning samt CV til Malene på MT@emco.dk senest 1/12-2017. Hvis den rigtige kandidat dukker op, vil stillingen blive besat hurtigst muligt. Hvis du har lyst til at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Lisberg på ML@emco.dk.
 
Emco Controls A/S er et dansk instrumenteringsfirma, som udvikler og producerer udstyr til mekanisk flow-, niveau- og temperaturmåling. Vi er en familievirksomhed med p.t. 26 ansatte, som er fordelt i produktionen og på kontoret. Vi er ISO 9001:2008 certificeret og har de seneste 2 år modtaget Børsens Gazelle pris.
 
Copyright © EMCO Controls A/S - All Rights Reserved.

SEO & CMS System.

HTML5 | CSS3